Obtenez 10% Pour Les Commandes Plus 499€ | Coupon Code: NO21FTW . | Livraison Gratuite

Moncler Blouson Femme Soldes Doudoune Moncler Blouson Femme

Posted by admin 18/01/2017 0 Comment(s)

Moncler Bady Detachable Hood Doudoune Femme

Doudoune Femme Moncler Feather-type producten zijn het meest bang voor hoge temperatuur, als de temperatuur bereikt 160 ℃, zal worden vervormd, omdat het gebruik van nylon en andere synthetische jas gemaakt van stof, nylon stof hittebestendigheid is slecht, dus het is best de hitte genoeg plek niet te sluiten, een beetje sigarettenpeuken, een dunne rotjes, voldoende zijn om jas dodelijk gewond neer te halen.
Moncler Blouson Femme Down tijd na de winter collectie, gebruik een goede ventilatie zak jas uit sets van brieven, opgeslagen in een droge plaats om schimmel te voorkomen.
Doudoune Moncler Blouson Femme Wassen donsjack: Moncler Blouson Femme Soldes gebruik een kleine hoeveelheid neutraal schoonmaakmiddel of wasmiddel, met 35 ℃ warm water met elkaar te verzoenen, kleding volledig ondergedompeld in de wasoplossing gedurende 15 minuten, zet dan de kleren op een wasbord vlakke sequentieel met een zachte borstel om het vuil te poetsen te doen, van wasmiddel, hand geperst door spoelen met water, eenmaal per gespoeld in de wasmachine uitdroging vat uitdroging tijd, meestal 2-3 keer de lijn wassen. Als er geen wasmachine uitdroging, kan water uitlekken op het boodschappennet, om vervorming te voorkomen bij het drogen. Bij semi-droge kleren, enz., En vervolgens geventileerde ruimte te drogen, kan de belichting en het bakken niet worden. Down tijd tot drogen kan hand of een stokje zachtjes, zo pluizig donsjack herstel. Omlaag op het moment van onderhoud moet letten in een droge doos worden geplaatst, niet mottenballen te zetten, kan drieëntwintig pakket poeder vocht, vochtigheid zet in het gebied, vaak donsjack uit aan de lucht drogen om corrosie en bacteriën te voorkomen, uit te breiden donsjack leven.